14.3 C
Blanes
Biblioteca de Lloret

La biblioteca crearà un club de lectura de teatre en col·laboració amb el TNC

La idea és que els membres llegeixin les obres que es representen aquesta temporada al TNC, coordinats per Paco Moreno i Cristina Catalán.

Biblioteca de Lloret

Darreres Notícies

La biblioteca ja prepara la nova temporada d’activitats per als seus usuaris. La directora, Hermínia Marco, fa una valoració molt bona del que han fet durant l’estiu, tant per als més petits com per al públic adult, com ara tallers de foment de la lectura, espectacles de màgia i audicions musicals de jazz o òpera. Marco també remarca com s’ha involucrat l’equipament en fer arribar les noves tecnologies a tots els públics.

De cara a la nova temporada, una de les novetats més destacades és la creació d’un club de lectura de teatre, impulsat amb la col•laboració del Teatre Nacional de Catalunya. Els coordinadors del club de lectura de teatre seran Paco Moreno i Cristina Catalán, membres de la Caravana de les arts.

I per aquest dissabte, 19 de setembre, des del club de lectura normal s’ha programat una sortida a Pals oberta a tothom, coincidint amb la lectura del Quadern Gris de Josep Pla.

A més, la biblioteca acull diferents exposicions de pintures al llarg de l’any. Aquests dies, s’hi pot visitar la de les obres del concurs de pintura ràpida, mentre que properament s’hi veuran les fotografies del concurs Montphoto.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist