10.2 C
Lloret de Mar

La Biblioteca obre les inscripcions per als cursos i tallers de noves tecnologies

Són gratuïts, les places són limitades i els interessats poden apuntar-se de manera presencial a la biblioteca, per telèfon o a través del blog.

Noves tecnologies
Noves tecnologies

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per als cursos i tallers de noves tecnologies que organitza la Biblioteca. De moment, s’ofereixen classes d’informàtica en tres nivells diferents, un de navegació per internet de nivell avançat i una sessió oberta a tothom, sense necessitat d’inscriure’s, per resoldre dubtes.

A més, la regidora de l’equipament, Marina Nicolàs, ha apuntat que, com a novetat, s’ofereixen unes sessions de suport a la preparació de les proves ACTIC, un certificat que ofereix la Generalitat de capacitació en noves tecnologies de la informació i la comunicació.

A més, l’1 d’octubre s’obriran les inscripcions de més cursos en l’àmbit de les noves tecnologies: un taller de correu electrònic, un curs d’introducció als telèfons intel·ligents (smartphones), un curs de tractament d’imatges i còpies de seguretat, i un taller d’edició de fotos i vídeos.

Tots els cursos són gratuïts i les places són limitades, així que s’acceptaran els usuaris per ordre d’inscripció. La regidora assegura que sempre hi ha molta demanda, sobretot en les persones majors de 65 anys.

La regidora recorda que facilitar l’accés a la informació i a les noves tecnologies és una de les missions que defineix el manifest de la UNESCO del 94 per a la biblioteca pública.

Els interessats en algun d’aquests cursos poden apuntar-se de manera presencial a la biblioteca, per telèfon al 972 34 90 55 o a través d’un formulari al blog de l’equipament.

spot_img

El + Vist