6.4 C
Lloret de Mar

La Biblioteca organitza una sèrie de tallers nadalencs per aquestes dates

El d'adults, que consisteix en aprendre a embolicar regals, es fa aquesta tarda (18.30 hores) i encara hi ha places disponibles. La resta, són infantils.

Regals embolicats
Regals embolicats

Darreres Notícies

Encara hi ha places per al taller d’embolicar regals que organitza la Biblioteca per aquesta tarda. S’adreça a un públic adult i començarà a dos quarts de set de la tarda.

A més, l’equipament ha organitzat diversos tallers infantils per aquests propers dies, en què els més petits no tenen escola. El primer es farà el 23 de desembre, dilluns vinent, i se centrarà en fer construccions de Lego i encara queden algunes places. En canvi, ja estan plens el del dia 27, que se’n farà un de robòtica amb Lego, i del 3 de gener, un per aprendre a fer fanalets. La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, explica que s’han fet grups per edats.

La regidora fa una valoració molt bona d’aquestes activitats, ja que les places estan pràcticament plenes. Als adults, els anima a participar al taller d’embolicar regals d’aquesta tarda i per als més petits creu que les activitats programades són una molt bona opció per omplir el temps lliure que tenen aquests dies de festes nadalenques.

Per als dos tallers que encara tenen places, cal inscripció prèvia adreçant-se a la mateixa Biblioteca o a la pàgina web de l’equipament.

spot_img

El + Vist