19.8 C
Blanes
Un partit del 2022 (XEF Lloret).

La Blanc Blava organitza un torneig de futbol base a Lloret

Hi haurà més de 800 jugadors, de diferents països com Israel i França, que ocuparan els tres camps de futbol del municipi.

Un partit del 2022 (XEF Lloret).

Darreres Notícies

L’Associació Esportiva Blanc Blava, que inclou també la XEF de Lloret de Mar, organitza aquest cap de setmana la 18a edició del torneig internacional de clausura. L’esdeveniment serveix per posar el punt final a la temporada amb partits de futbol base, amb un esperit de germanor i diversió.

Entre participants i acompanyants, hi haurà més de 800 persones a Lloret, que s’allotjaran en establiments de la destinació. Els partits es jugaran en totes les categories de base i es repartiran entre els tres camps de futbol del municipi, tant dissabte com diumenge.

circo de las estrellas

Hi haurà equips de diferents països, com Israel i França, però també de València i diversos punts de Catalunya amb els que la Blanc Blava ha pogut fer una gran amistat al llarg d’aquests anys. El director de l’entitat, Quique Gonzalo, explica que “aquest any tornarem a estar al costat de molts amics que acostumen a venir cada any als nostres esdeveniments”.

Aquest és un dels dos tornejos que organitza cada temporada la Blanc Blava Lloret. L’altra el celebren al gener, per donar la benvinguda a l’any nou.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist