7.6 C
Lloret de Mar

La caminada de les Platges del Xino-Xano estrena el nou recorregut amb 800 persones

Malgrat les males previsions meteorològiques durant tota la setmana, aquest diumenge ha fet un dia esplèndid, que ha contribuït al fet que la marxa hagi estat un èxit.

-

Gran èxit a la caminada de les Platges del Xino-Xano, aquest diumenge. Malgrat que durant tota la setmana hi va haver incertesa des del punt de vista meteorològic, finalment ha fet un dia esplèndid i unes 800 persones s’ha animat a recórrer els onze quilòmetres del recorregut que passa, en la mesura del possible, pel litoral lloretenc.

Els participants, com sempre, han quedat molt contents, tant per l’organització com per les vistes que ofereix la marxa amb els trams de camí de ronda. A l’arxiu adjunt, podeu escoltar algunes de les valoracions.

Des de l’organització, Josep Maria Lloveras també fa una valoració molt positiva.

“A principis de setmanes teníem apuntades 400 persones per les previsions de mal temps, però al final hem arribat a unes 800 persones”

Josep Maria Lloveras
La marxa de les Platges d'aquest diumenge
La marxa de les Platges d’aquest diumenge

Sobre el nou recorregut, el resultat també ha estat positiu. Per primera vegada, la sortida s’ha fet des de Sa Caleta i l’arribada, al Mirador dels Campions.

“Potser hi havia algun tros una mica més fort, com el que diem passat les arrels de Sa Boadella, però tothom ens ha dit que li ha agradat molt”

Josep Maria Lloveras
Un dels trams nous
Un dels trams nous

A l’arribada, tots els participants han pogut degustar sardines a la brasa, acompanyades de vi i amanida, i, a més, com és tradicional, el Xino-Xano ha repartit samarretes.

Les obres a l’entrada d’Els Pinars podrien provocar talls de circulació aquests dies

A partir d’avui, s'ha començat a fer el pas transversal dels quatre tubs de telecomunicacions.

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Nadal solidària, que es farà el 24 de desembre

Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho a través del web del Consell Esportiu de la Selva o bé de manera presencial al Puntet. El preu és de 8 euros els adults i 3, els infants.

La projecció de ‘Zombi Child’ amb el Cineclub Adler obrirà el Film Festival Lloret Negre

La projecció es fa avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre de Lloret.
- Publicitat -