12.3 C
Blanes
La Casa de la Cultura il·luminada (Ajuntament de Lloret de Mar)

La Casa de la Cultura, guardonada amb el Premi a la millor Il·luminació Responsable

El guardó s'entregarà divendres 5 d'octubre al Simposium Urban Solutions.

La Casa de la Cultura il·luminada (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha estat premiada per la il·luminació de la Casa de la Cultura. El guardó es lliurarà la setmana que ve al Simposium Urban Solutions.

La trobada ja es va organitzar l’any passat i aquest cop compta amb una novetat important: s’han creat aquests Premis Il·luminació, per distingir les millors actuacions realitzades en l’enllumenat públic de les ciutats de l’Estat espanyol durant l’últim any. En concret, Lloret rebrà el Premi Associació Slowlight a la millor Il·luminació Responsable. El regidor de Promoció Econòmica, Nino Gómez, en fa una valoració molt bona.

“Contentíssims que el jurat del Simposium Urban Solutions hagi decidit, en la primera edició dels Premis d’Il·luminació, que Lloret es mereix tenir el premi a la millor il·luminació responsable”

Nino Gómez

Nino Gómez ha explicat que la il·luminació de la Casa de la Cultura forma part del projecte Ciutat de la Llum, que neix del Pla Operatiu de Reconversió Turística, i remarca la bona feina feta en aquest àmbit per l’anterior regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

“El projecte Ciutat de la Llum és un projecte que ve de fa molt de temps, que surt del pla operatiu, i l’exregidor Jordi Orobitg se’l va agafar com a seu i va posar-hi tota l’energia possible per tirar-lo endavant”

Nino Gómez

A més a més, Nino Gómez agraeix la tasca feta per tots els departaments que s’hi han implicat i han fet possible que la il·luminació de la Casa de la Cultura mereixi aquest guardó.

“El departament de Serveis Públics ens ho va posar molt fàcil a l’hora de facilitar tota la instal·lació que requeria un projecte com aquest”

Nino Gómez

Els premis es lliuraran divendres de la setmana que ve, 5 d’octubre, durant les jornades del Simposium Urban Solutions, que organitza el Clúster d’Energies Renovables de Galicia a la Ciutat de la Cultura de Santiago.

El Simposium es farà del 4 al 6 d’octubre i reunirà empreses, professionals i administracions de tota la península per tractar com a tema principal el disseny de les ciutats i que abordarà qüestions específiques en matèria d’energia, parcs urbans, infraestructures, il·luminació, mobilitat i sostenibilitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist