28.5 C
Lloret de Mar
El nou mural de Pilarín Bayés a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort

La col·lecció de murals de Pilarín Bayés més gran que existeix, a Guitart Hotels

La ninotaire més popular de Catalunya ha assistit aquest divendres a la inauguració del nou mural i de la nova temporada.

El nou mural de Pilarín Bayés a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort

Darreres Notícies

L’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort compta amb la col·lecció més gran que existeix de murals de Pilarín Bayés. Aquest divendres, l’establiment ha donat el tret de sortida a la nova temporada amb la inauguració de l’últim d’aquests murals, titulat La Selva tropical, en homenatge a la nostra comarca.

Se suma, el dibuix, als altres dos amb què ja comptava l’establiment: El món submarí i La platja de Lloret. En aquest últim, hi apareixen l’Ajuntament, els antics Banys Ventura, una figura de la deessa Dafne i, fins i tot, una embarcació amb la mateixa Pilarín i el seu difunt marit.

Mural Pilarin Bayes Guitart Hotels
Pilarín Bayés, amb el mural del món submarí

Per a Pilarín Bayés sempre és un plaer col·laborar amb la cadena Guitart i remarca que li fa molta il·lusió poder comptar amb aquests grans murals dibuixats per ella. 

“És el conjunt de dibuixos més gran que tinc i sembla que s’hagin escapat dels contes, que han explosionat i s’han escampat en tots aquests murals que em fa tanta il·lusió de fer”

Pilarín Bayés

La dibuixant remarca que és tot un honor poder fer uns dibuixos tan grans i tan farcits de detalls.

“Són tres murals enormes i això, per un dibuixant, és el somni daurat, perquè als dibuixos petits sempre ens queda alguna coseta que no hem pogut posar i aquí ho he pogut posar tot”

Pilarín Bayés

La presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, destaca la bona amistat que els uneix amb la Pilarín i també la qualitat de la seva obra.

“La Pilarín per a nosaltres és algú molt especial, a qui estimem moltíssim, però a part de ser una gran amiga és la il·lustradora més important que tenim en el nostre país”

Cristina Cabañas

Un estiu bestial! Amb aquest lema, l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort inaugura la nova temporada, que compta amb una novetat destacada a l’establiment. A partir d’ara, cadascuna de les zones de piscines es dedicarà a un perfil de clientela diferent.

Així doncs, la piscina de baix de tot pretén aglutinar les famílies amb infants petits i està ambientada amb el titulat del món submarí. A la planta del mig, la piscina busca acollir el públic adult i s’hi veu un gran dibuix de la platja de Lloret. Finalment, les piscines de dalt de tot, on hi ha el parc aquàtic, és per a les famílies amb fills adolescents i s’hi llueix el nou mural dedicat a La Selva.

La presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, creu que la segmentació dels perfils de clientela serà molt positiva.

“Hem fet aquesta nova divisió per poder fragmentar més els públics, que estiguin amb més gent de la seva edat, puguin passar-ho millor i no es molestin entre ells”

Cristina Cabañas

La responsable de Guitart Hotels, que suma 67 anys d’història, confia en què la temporada que ara arranca serà bona i començarà la recuperació del sector

“Tenim molt bones notícies, els últims dies s’han activat moltíssim les reserves, ja són més anticipades i pensem que l’estiu serà bestial, com la nostra campanya”

Cristina Cabañas

Per aquest cap de setmana de tres dies, per la celebració de la Segona Pasqua, la cadena té tots els hotels de Lloret plens.

spot_img

El + Vist