4.2 C
Blanes
Una xerrada de la Corporació (CSMS)

La Corporació de Salut organitza diferents activitats grupals i comunitàries

L’objectiu és tractar temes de salut, alimentació i benestar emocional i hi ha propostes de tot tipus i per a diferents franges d'edat.

Una xerrada de la Corporació (CSMS)

Darreres Notícies

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS), des de l’Àrea Bàsica de Lloret-Tossa, organitza tot una sèrie d’activitats grupals i comunitàries, amb l’objectiu de tractar temes de salut, alimentació i benestar emocional. Hi ha propostes de tot tipus i per a diferents franges d’edat.

La majoria d’activitats començaran a l’octubre. Entre les diferents opcions, hi ha, per exemple, sessions per aprendre a gestionar l’alimentació, tallers de memòria, grups de dol o de fibromiàlgia o xerrades sobre la diabetis o la menopausa. Les dates de totes les propostes es podran trobar, a mesura que es vagin fixant, a les xarxes socials i l’agenda web de la Corporació.

Són activitats gratuïtes, amb un ampli ventall d’edats i temàtiques, tal com ha avançat Susana Jiménez, psicòloga i referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

“Aquestes activitats estan adreçades a diferents franges d’edat i temes d’interès, com el benestar emocional, el suport a les malalties cròniques o el suport al dol”

Susana Jiménez

Els interessats en participar en alguna de les activitats, han de posar-se en contacte amb la Corporació de Salut, a través del correu electrònic activitatgrup[email protected] o bé consultar al seu professional de referència.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist