15.1 C
Lloret de Mar

La Creu Roja recull joguines, com cada any, perquè tots els infants puguin tenir regal de Reis

Es poden donar joguines (noves i no bèl·liques) fins al 28 de desembre al Puntet. La Piscina també recull joguines, fins al dia 24, i regala una invitació i una matrícula a qui hi col·labori.

El cartell de la campanya a la piscina
El cartell de la campanya a la piscina

Darreres Notícies

Infants d’una trentena de famílies de Lloret podran tenir el seu regal de Reis gràcies a la campanya que impulsa un any més la Creu Roja. Qui vulgui col·laborar-hi, pot donar una joguina fins al 28 de desembre.

La coordinadora de la Creu Roja a la Selva marítima, Norma Rivas, recorda que han de ser joguines noves i, sobretot, no bèl·liques. Segons Norma Rivas, la campanya de recollida de joguines sempre funciona molt bé gràcies a l’àmplia col·laboració ciutadana.

Un convidat especial!!

En aquesta Campanya de Recollida de Joguines de Nadal hem comptat amb un convidat especial; en Quim Masferrer!Tal com diu en Quim, us animem a participar i col·laborar de la Campanya de Joguines i podrem dir… Sou molt bona gent!!

Publicada por Creu Roja Blanes Lloret Tossa en Miércoles, 12 de diciembre de 2018

Qui vulgui donar una joguina, pot fer-ho al Puntet fins al 28 de desembre. O bé, també se’n pot portar una a la piscina municipal fins al 24 de desembre. Les aportacions es poden dipositar en un espai habilitat a la recepció de l’equipament.

Les joguines recollides, de moment, a la piscina

Fins al moment, han recollit prop de 40 joguines i esperen arribar a la cinquantena. El director de la piscina, Ricard Salinas, també destaca el compromís de l’equipament amb les accions solidàries, ja que al llarg de l’any col·laboren amb diferents actes benèfics.

A la piscina, hi ha temps de donar joguines fins al 24 de desembre. Tothom que hi col·labori rebrà una invitació gratuïta per a la piscina i una matrícula de franc amb la condició de fer-se abonat.

La iniciativa col·labora amb la campanya Els seus drets en joc de la Creu Roja, que preveu ajudar una trentena de famílies de Lloret i unes 200 de la Selva marítima. Tot i així, són xifres provisionals, a l’espera de les llistes definitives.

spot_img

El + Vist