15.1 C
Lloret de Mar

La Creu Roja torna a impulsar una campanya de recollida de joguines de cara a Reis

Les joguines han de ser noves i no poden ser ni bèl·liques ni sexistes. Es poden deixar al Puntet, a la Piscina o en alguns comerços de la vila.

Campanya de recollida de joguines
Campanya de recollida de joguines

Darreres Notícies

Com cada any per aquestes dates, la Creu Roja recull joguines per a les famílies amb menys recursos. Sota el lema Cap infant sense joguina, les joguines que s’aportin han de ser noves, i no poden ser ni bèl·liques ni sexistes. Ho ha apuntat la coordinadora de la Creu Roja a la Selva marítima, Norma Rivas.

El cartell de la campanya (Creu Roja)

L’any passat, 54 infants de Lloret de Mar es van beneficiar del projecte, mentre que al conjunt de la Selva Marítima es van repartir joguines a 185 famílies en situació de vulnerabilitat.

Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya poden deixar una joguina al Puntet de l’avinguda de Vidreres o bé a la Piscina de Lloret, que un cop més col·labora amb la iniciativa. I el director, Ricard Salinas, explica que també recullen material esportiu de segona mà per a la campanya de l’institut Rocagrossa Cap nen sense esport.

A més a més, la Creu Roja repartirà caixes pels comerços de Lloret on també s’hi podran deixar joguines. La campanya es tanca el 22 de desembre.

spot_img

El + Vist