17.9 C
Lloret de Mar

‘La cultura és segura’, el festival SOM DE MAR es fa seu el clam del sector

El pianista Laurent Martín serà l’encarregat d’obrir el cicle, amb un concert en benefici de Càritas, el 22 d’agost.

Cartell del festival
Cartell del festival

Darreres Notícies

El festival SOM DE MAR -previst a finals d’agost als jardins de Santa Clotilde- és 100% segur des del punt de vista de les mesures de prevenció de la COVID-19. Els organitzadors del certamen es fan seu el clam d’aquests dies del sector cultural, en què defensen que “la cultura és segura”.

Carles Gilibets, promotor del festival SOM DE MAR, exposa que “farem dos controls, a l’entrada dels jardins i al pati de la casa, a més de portar mascareta, higiene de mans i distància social” i conclou que “ara mateix estar en un concert a l’aire lliure és totalment segur perquè complim exhaustivament els controls”.

A finals d’agost, el pati de la casa dels Marquesos de Roviralta, als Jardins de Santa Clotilde, s’omplirà de bona música i artistes de renom en el festival Som de Mar. Ja es coneix el cartell complet, amb nou actuacions del 22 al 30 d’agost d’aquesta primera edició, presentada dies enrere al recinte.

El pianista Laurent Martín serà l’encarregat d’obrir el cicle, amb un concert en benefici de Càritas, el 22 d’agost. Pel dia 23, arribarà una de les actuacions més esperades, la de Judit Neddermann, que presentarà algunes de les cançons del seu nou disc. Un dia després, es podrà gaudir d’un tribut a Abba, amb el grup “Abba The New Experience”.

El dia 25 serà el torn de Gemma Humet i Fel Faixedas, mentre que el 26 d’agost actuarà Sofia Ellar. Pel dia 27, els més petits tenen una cita amb “El Pot Petit”, i un dia després pujarà a l’escenari Ramon Mirabet.

Els plats forts arribaran els dos últims dies. El 29 d’agost, concert del popular cantant Mikel Erentxun, mentre que el dia 30 tancarà el festival José Mercé, que torna als escenaris després de quatre anys. Aqui oferirà l’únic concert de tot Catalunya.

Seran sessions amb aforament limitat. Les entrades, de 15 a 35 euros –uns preus “asequibles”- ja estan a la venda. Es poden comprar a través del web del Festival Som de Mar. Més endavant es crearan punts físics de venda a Lloret i els mateixos dies del festival a l’entrada dels jardins.

spot_img

El + Vist