10.2 C
Lloret de Mar

Ramon Mirabet, Judit Neddermann i El Pot Petit actuaran al festival Som de Mar

Es faran vuit concerts entre el 23 i el 30 d'agost, als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Judit Neddermann, El Pot Petit, un tribut a ABBA, Fel Faixedas, Sofia Ellar, Ramon Mirabet i dos artistes encara incògnita formen el cartell de la primera edició del festival SOM de Mar. Es farà del 23 al 30 d’agost als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

El festival -presentat aquest dilluns- neix amb l’objectiu de tenir continuïtat i en una temporada marcada per la pandèmia de la Covid-19. tal com ha explicat un dels organitzadors, Carles Gilibets.

SOM de mar neix de l’entesa entre l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la promotora U98 Music. La idea és plantar cara a les dificultats que ha imposat el coronavirus i convertir aquesta crisi en una oportunitat, sobretot per al sector de la cultura, com matisa Jaume Dulsat, alcalde de Lloret.

La idea de captar públic local i de proximitat, segons apunta Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

Els espectacles es faran en un entorn privilegiat, els Jardins de Santa Clotilde. Un recinte que el públic podrà gaudir des de les vuit del vespre i fins a la una de la matinada per veure actuacions d’artistes lloretencs, com Xavi Fornaguera i Crissy, i fer un tastet o bé veure desfilades de moda.

A partir de les deu començaran els concerts, amb el públic assegut i amb la distància de seguretat. Es faran al pati de la casa dels Marquesos de Roviralta, que obren per primer cop al públic. Per a més info i entrades, consulteu el web del Festival.

Carles Gilibets, Jaume Dulsat i Jordi Orobitg
spot_img

El + Vist