9.2 C
Lloret de Mar
El llaç de la rotonda, de color verd

La façana de l’Ajuntament i el llaç de la rotonda, de color verd pel Dia Mundial Contra el Càncer

Una efemèride important de celebrar per recordar que hi ha moltes famílies que pateixen aquesta malaltia i, a la vegada, donar-los suport.

El llaç de la rotonda, de color verd

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

La façana de l’Ajuntament i el llaç de la rotonda de l’entrada de Lloret llueixen el color verd. El motiu és que avui, 4 de febrer, es commemora el Dia Mundial Contra el Càncer.

La façana, de verd, al 2019

Una efemèride que la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, creu que és important de celebrar per recordar que hi ha moltes famílies que pateixen aquesta malaltia i, a la vegada, donar-los suport.

Aproximadament, es calcula que un de cada dos homes i una de cada tres dones tindrà càncer en algun moment de la vida. Cada any es diagnostiquen al món més de 14 milions de casos nous i la malaltia provoca 9,6 milions de morts anuals. Tot i això, Cristina Pané reforça el missatge optimista i recorda que cada cop s’aconsegueix incrementar més la supervivència: un 55% en els homes i un 61% en les dones.

Un dels pilars més importants per aconseguir aquestes quotes de supervivència és la prevenció. En aquest sentit, Cristina Pané remarca que un càncer diagnosticat a temps és molt més fàcil que es pugui curar.

La responsable de l’Associació Catalunya Contra el Càncer a Lloret també ha recordat que des de l’entitat ofereixen acompanyament als malalts i els familiars, tant a través de voluntaris com amb atenció psicològica.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.