12.4 C
Lloret de Mar
El quartet del Foment Cardoní, amb la lloretenca Clàudia Terradas

La Federació de Patinatge resol les competicions d’hoquei patins i ajorna patinatge artístic

A més, la Federació Catalana de Bàsquet ha donat per finalitzades la majoria de les seves lligues.

El quartet del Foment Cardoní, amb la lloretenca Clàudia Terradas

Darreres Notícies

Les Federacions esportives comencen a pronunciar-se pel que fa al resultat final de les competicions. Una d’elles ha estat la Federació Catalana de Patinatge, que ha decidit donar per acabades totes les seves lligues d’hoquei patins, proclamant campions als líders de la primera volta i sense provocar descensos.

L’equip de Primera Catalana del Club Hoquei Lloret (Font: CH Lloret)

Aquesta és una mesura que afecta a tots els equips de la base del Club Hoquei Lloret, així com a l’amateur de la Primera Catalana, que no tornaran a jugar fins al pròxim curs. Des de l’entitat, tot i que cap dels seus conjunts es trobava ni en ascens ni en descens, es mostren satisfets amb aquesta decisió, que consideren que és la més coherent possible. Tot i això, encara estan pendents de saber què passarà amb el Primer Equip, que competeix a l’OK Lliga, una decisió que depèn de la Federació Espanyola.

Membres del Club Patinatge Artístic Lloret (Font: CPA Lloret)

D’altra banda, i pel que fa a la modalitat de patinatge artístic, s’han reprogramat pel mes de setembre totes les competicions que estaven ajornades o suspeses, sempre que les autoritats esportives i sanitàries ho permetin. Des del Club Patinatge Artístic Lloret estan a l’espera de saber com evoluciona la situació per tenir un calendari definitiu d’aquestes competicions.

Pel que fa als campionats d’Espanya i d’Europa de patinatge artístic, que s’havien de celebrar abans de l’estiu, encara es desconeixen les noves dates. La lloretenca Clàudia Terradas, que forma part del quartet del Foment Cardoní, lamenta la situació i explica que “ens ha afectat molt, la crisi del coronavirus ha estat en plena temporada de competició”. Afegeix que “aquest any era el primer en què podíem participar en un campionat del món”.

Els equips del Bàsquet Lloret d’aquesta temporada.

I una altra de les Federacions Catalanes que ha anunciat que dona per acabades les lligues és la de Bàsquet. En concret, la mesura afecta als Campionats de Catalunya des de la categoria sots-21 fins a Pre-mini, excepte les Preferents. A més, també es donen per finalitzades les competicions territorials, excepte els Sèniors i Sots-25.

spot_img

El + Vist