17.9 C
Lloret de Mar

La Festa del Carme se celebra aquest dissabte amb activitats matí, tarda i nit

Amb aquesta celebració, el carrer del Carme es reivindica com un eix comercial del municipi. El sopar de germanor és obert a tothom.

Sol Berenguer a la festa de l'any passat
Sol Berenguer a la festa de l'any passat

Darreres Notícies

Aquest dissabte hi ha festa grossa al carrer del Carme. Tot i que la diada de la Mare de Déu del Carme és dimarts, els veïns ho avancen a aquest dissabte perquè hi pugui assistir més gent.

La coral Tot Cor actuant a la Festa del Carme 2018 (Veïns del carrer del Carme)
servicios profesionales jimenez

Els actes començaran a les deu del matí amb una exhibició de puntaires i actuacions de la coral Tot Cor al llarg del carrer, al migdia hi haurà havaneres amb les Cantaires de la Casa del Mar; ja a la tarda, a les set, country amb el Casal Municipal de la Gent Gran i a dos quarts de nou zumba amb l’Ainhoa. La festa es tanca a la nit amb un sopar de germanor, amb música i cremat per a tothom.

Les Cantaires del Mar a la Festa del Carme 2018 (Veïns del carrer del Carme)

Una de les organitzadores, Sol Berenguer, explica que reben el suport de moltes entitats i afegeix que fa uns anys van decidir impulsar aquesta celebració per reivindicar que el carrer del Carme també és un eix comercial on s’hi pot trobar de tot.

El preu del sopar, que és obert a tothom, és de 5 euros. Els tiquets es poden comprar a la botiga Mar de Fons o a les botigues Xapellí. A més, es pot participar als sortejos amb tiquets que valen un euro.

spot_img

El + Vist