Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar

La fira de Playmobils -solidària amb l’autisme- reuneix 3.400 visitants a Lloret de Mar

Es tracta d'una xifra rècord a les comarques gironines.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

3.400 visitants ha reunit la fira de Playmobils, el passat Diumenge i Dilluns de Pasqua a Lloret de Mar. Es tracta d’una xifra rècord a les comarques gironines, arran d’un certamen que pretenia conscienciar sobre l’autisme.

La fira –feta a la Biblioteca- ha atret públic familiar, interessat en gaudir d’una exposició acurada fins a l’últim detall, amb clicks de Playmobil recreant tot tipus d’escenes. A les clàssiques d’indis, de l’antic oest o de l’època medieval, s’hi han sumat diorames molt lloretencs, com el del Castell d’en Plaja o la Dona Marinera.

La primera edició de la fira l’han organitzat l’associació lloretenca Pas a Pas i l’empresa Riudeclicks, que estan molt satisfetes de la resposta del públic.

L’autisme és un trastorn en el desenvolupament, que es caracteritza per les dificultats en les relacions socials i en la comunicació, així com desordres en la informació sensorial. S’estima que entre 7 i 10 persones de cada 1.000 pateixen autisme.

La primera fira del Playmobil ha destinar els beneficis a l’associació Pas a Pas, creada el passat mes de novembre a Lloret per donar suport a les famílies afectades.

L’esdeveniment es va fer coincidir, el passat 2 d’abril, amb el Dia Mundial de l’Autisme, en què monuments de Lloret, com la Dona Marinera, es van il·luminar de blau. El color que s’associa amb aquest trastorn.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.