6.7 C
Lloret de Mar

La fira de Playmobils -solidària amb l’autisme- reuneix 3.400 visitants a Lloret de Mar

Es tracta d'una xifra rècord a les comarques gironines.

Darreres Notícies

3.400 visitants ha reunit la fira de Playmobils, el passat Diumenge i Dilluns de Pasqua a Lloret de Mar. Es tracta d’una xifra rècord a les comarques gironines, arran d’un certamen que pretenia conscienciar sobre l’autisme.

La fira –feta a la Biblioteca- ha atret públic familiar, interessat en gaudir d’una exposició acurada fins a l’últim detall, amb clicks de Playmobil recreant tot tipus d’escenes. A les clàssiques d’indis, de l’antic oest o de l’època medieval, s’hi han sumat diorames molt lloretencs, com el del Castell d’en Plaja o la Dona Marinera.

La primera edició de la fira l’han organitzat l’associació lloretenca Pas a Pas i l’empresa Riudeclicks, que estan molt satisfetes de la resposta del públic.

L’autisme és un trastorn en el desenvolupament, que es caracteritza per les dificultats en les relacions socials i en la comunicació, així com desordres en la informació sensorial. S’estima que entre 7 i 10 persones de cada 1.000 pateixen autisme.

La primera fira del Playmobil ha destinar els beneficis a l’associació Pas a Pas, creada el passat mes de novembre a Lloret per donar suport a les famílies afectades.

L’esdeveniment es va fer coincidir, el passat 2 d’abril, amb el Dia Mundial de l’Autisme, en què monuments de Lloret, com la Dona Marinera, es van il·luminar de blau. El color que s’associa amb aquest trastorn.

spot_img

El + Vist