19.2 C
Lloret de Mar

La fisioteràpia pediàtrica, encara poc coneguda, té molts beneficis per als infants

Això és el que es pretén explicar a les xerrades que ha iniciat Vanessa Malè, de Salute, a les llars d'infants de Lloret, on dona eines a les famílies per acompanyar els seus fills en el creixement.

Darreres Notícies

Les llars d’infants municipals han iniciat una sèrie de xerrades sobre fisioteràpia pediàtrica.

Van a càrrec de Vanessa Malè, de la clínica Salute, que s’adreça a les famílies dels més petits per donar-los claus sobre com poden ajudar els infants perquè tinguin una millor salut a través de la fisioteràpia pediàtrica, una disciplina que engloba diferents àrees i que és molt enriquidora per a la salut dels més petits.

Vanessa Malè apunta que no només actuen per curar patologies, sinó que també fan una tasca de prevenció molt important per acompanyar el creixement de l’infant.

“No fa falta que l’infant tingui una patologia diagnosticada o un problema de base, sinó que també podem fer prevenció”

Vanessa Malè
Vanessa Malè (Salute)
Vanessa Malè (Salute)

Amb les xerrades a les llars d’infants, la fisioterapeuta pediàtrica pretén donar eines a les famílies perquè puguin prevenir diversos problemes en el creixement dels petits.

“El que volem és empoderar les famílies perquè coneguin com funciona el sistema del seu infant, perquè podem fer molta prevenció i quan hi ha un problema es pot abordar des de la fisioteràpia pediàtrica”

Vanessa Malè

Vanessa Malè reconeix que la fisioteràpia pediàtrica és una disciplina encara poc coneguda, però assegura que cada cop se’ls coneix més i les famílies solen quedar molt sorpreses de tots els beneficis que aporta.

“Som una especialitat una mica petiteta, però anem creixent i de vegades les famílies es queden sorpreses i els sap greu no haver-ho sabut abans”

Vanessa Malè

Al llarg d’aquest curs, es faran diferents xerrades entre Els Pops i la Lola Anglada, gràcies al suport de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist