14.7 C
Lloret de Mar

La Generalitat frena l’adjudicació del restaurant Planiol, després del recurs

Es prorroga fins al 30 de juny per avaluar si s'ha de tornar a convocar, com reclama la família.

El restaurant Planiol
El restaurant Planiol

Darreres Notícies

La Generalitat atura el procés d’adjudicació de la concessió d’ús de les instal·lacions del restaurant Planiol, ubicat a la platja de Fenals de Lloret de Mar. Ho fa després que la família que el regenta des de fa 70 anys hagi presentat un recurs d’alçada que demana la nul-litat del procediment, al·legant una “negligència administrativa”.

servicios profesionales jimenez

Els van informar que s’obria la concessió enviant una carta al domicili de la mare de l’actual propietària, que va morir fa vuit anys. Ahir, s’havia de resoldre l’adjudicació, la qual ha quedat de moment aturada.

Isabel Sánchez, al Planiol (Diari de Girona)
Isabel Sánchez, al Planiol (Diari de Girona)

Isabel Sánchez, de can Planiol, assenyala que tenen “un mes de temps, a veure què passa, esperem que la Generalitat valori si pot anul·lar el concurs”.

Aquest dijous al migdia estava previst procedir a l’obertura d’ofertes per atorgar la concessió per a l’explotació d’aquestes instal·lacions.

Tanmateix, la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral ha acordat aturar el procés fins al pròxim 30 de juny per poder tenir temps per avaluar el recurs d’alçada que han presentat els actuals propietaris, que porten el negoci des de 1953, i les possibles al-legacions de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist