7.2 C
Lloret de Mar

La Gimnastrada reunirà un centenar de nenes del club de rítmica, dels 3 als 24 anys

El proper compromís per a l'Escola de Gimnàstica Rítmica de Lloret serà el campionat d’Espanya, que es disputarà a finals de juny a la ciutat de Pontevedra. Tres esportistes lloretenques -Emma Reyes, Carla Blanco i Elena Rojas- seran les representants locals a la competició.

Joveníssimes participants de la Gimnastrada del 2013
Joveníssimes participants de la Gimnastrada del 2013

Darreres Notícies

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret tanca el curs aquest diumenge amb la Gimnastrada. Hi participaran un centenar de nenes de l’entitat, que mostraran al públic tot el què han après durant aquesta temporada en el pavelló del Molí. Acabaran la festa amb una actuació conjunta, que serà el moment àlgid de la gimnastrada.

servicios profesionales jimenez

Una de les entrenadores del club, Blanca Lloveras, assegura que l’espectacle està garantit ja que sortiran a l’escenari des de la gimnasta més petita, de 3 anys, a la més gran, de 24. Recordem que també participaran als Jocs Emporion, que es duen a terme al llarg del cap de setmana a Lloret i a Blanes amb un total de 14 modalitats esportives.

El proper compromís per a l’Escola de Gimnàstica Rítmica de Lloret serà el campionat d’Espanya, que es disputarà a finals de juny a la ciutat de Pontevedra. Tres esportistes lloretenques –Emma Reyes, Carla Blanco i Elena Rojas– seran les representants locals a la competició.

spot_img

El + Vist