17.9 C
Lloret de Mar

La grada del Pavelló Municipal compta amb un nou espai per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament ha instal·lat un elevador i, a més, ha adaptat una dotzena de places perquè tothom pugui gaudir de les competicions esportives en aquest equipament.

La grada adaptada per a persones amb mobilitat reduïda (Club Hoquei Lloret)
La grada adaptada per a persones amb mobilitat reduïda (Club Hoquei Lloret)

Darreres Notícies

Important millora al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar per garantir l’accessibilitat a la graderia de les persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament ha instal·lat un elevador i, a més, ha adaptat una dotzena de places perquè tothom pugui gaudir de les competicions esportives en aquest equipament.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, apunta que amb aquest actuació donen resposta al que era una necessitat.

“Crèiem que calia aquest espai per a les persones amb mobilitat reduïda i hem posat un ascensor que donarà espai a les grades també condicionades”

Ana García-Castany
L'elevador per a persones amb mobilitat reduïda (Club Hoquei Lloret)
L’elevador per a persones amb mobilitat reduïda (Club Hoquei Lloret)

La novetat arriba a la vegada que es torna a permetre el 100% de l’aforament als recintes esportius tancats. A més, també es torna a permetre l’accés dels familiars per veure els entrenaments. Un pas important per al món de l’esport.

“Teníem una demanda per part dels pares, sobretot en els entrenaments, de poder entrar a les instal·lacions i ja podem fer-ho”

Ana García-Castany

També és molt positiu que els esportistes puguin tornar a fer ús dels vestuaris. El projecte de millora ha estat possible gràcies, en part, a la col·laboració de la Diputació de Girona, amb 4.531 euros.

Recordem que les restriccions en l’ús dels vestidors i en l’aforament dels equipaments esportius eren mesures aplicades pel Procicat per fer front a la pandèmia.

spot_img

El + Vist