25.1 C
Lloret de Mar

La història de la bossa nova en un concert-espectacle a la Biblioteca amb els Iogui Trio

La banda oferirà un concert-relat titulat '1 minut 59 segons que van canviar el món. El naixement de la bossa nova', a les 20 hores, al pati anglès de la Biblioteca.

Iogui Trio
Iogui Trio

Darreres Notícies

El pati anglès de la Biblioteca de Lloret serà l’escenari, avui dijous al vespre, d’un concert-espectacle del grup Iogui Trio.

La banda la formen en Xavi Molina, l’Evandro Correa i en Lluís Subiranas, que oferiran un concert titulat 1 minut 59 segons que van canviar el món. El naixement de la bossa nova. Es tracta d’un concert-relat que desgrana la història de la bossa nova a través dels seus protagonistes, les cançons més representatives i anècdotes teatralitzades.

Així doncs, la narració va des del samba primigeni aportat pels esclaus africans que van arribar a Brasil, fins a l’establiment del que es considera un dels gèneres musicals populars més elegants i sofisticats del segle XX.

“Resseguim l’evolució i barreges culturals de la bossa nova, que culminen amb la màgia de Joao Gilberto, les composicions de Tom Jobim i la poesia de Vinicius de Moraes”

Evandro Correa

El títol de l’espectacle s’inspira en un dels capítols de l’obra de Ruy Castro, el gran cronista de la bossa nova i una de les diverses fonts documentals en les quals es basa l’espectacle.

Els Iogui Trio actuaran avui, a les vuit del vespre, al pati de la Biblioteca i l’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist