17.9 C
Lloret de Mar

La Lloret Comerç Fest -fins ara Lloret Night Shopping- se celebrarà aquest divendres

L'Ajuntament li ha canviat el nom per donar més protagonisme al comerç, que és l'impulsor de la iniciativa.

El comerç, principal protagonista de la Lloret Comerç Fest (Promoció Econòmica)
El comerç, principal protagonista de la Lloret Comerç Fest (Promoció Econòmica)

Darreres Notícies

Aquest divendres arriba una nova edició de la Lloret Night Shopping amb novetats. La principal és el canvi de nom. A partir d’ara s’anomena Lloret Comerç Fest. A més, està previst inaugurar una nova il·luminació als centre del municipi, que estarà activa fins que s’instal·li l’enllumenat de Nadal.

servicios profesionales jimenez

Tot i les novetats, la filosofia de l’esdeveniment serà la de sempre: començarà a les sis de la tarda i s’allargarà fins a dos quarts d’una de la matinada. En aquesta franja, els comerços tindran obert amb descomptes especials, hi haurà una zona de restauració i es faran activitats variades per a tots els gustos i edats als carrers del centre de la vila.

Un espectacle en una edició anterior de la Lloret Night Shopping (Promoció Econòmica)
Un espectacle en una edició anterior de la Lloret Night Shopping (Promoció Econòmica)

El canvi de nom, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ve motivat per la voluntat de posar més èmfasi en el protagonisme del comerç. “Cada vegada existeix un pes més gran d’aquest tipus d’activitats en detriment del comerç i creiem lògic atendre la demanda del sector, que ens demanava posar especial èmfasi en què és una proposta que neix del comerç local i el protagonisme ha de ser per ell, més enllà que puguin existir altres activitats”, ha explicat el regidor.

“El sector del comerç ens demanava posar especial èmfasi en què és una proposta que neix del comerç local i el protagonisme ha de ser per ell”

Jordi Orobitg

Pel que fa a l’enllumenat, ja fa temps que l’Ajuntament hi treballa i es tracta d’una prova pilot per captar l’atenció del públic. De moment, es deixarà activa fins que s’instal·li la il·luminació de Nadal.

“Posarem un enllumenat especial en determinades vies públiques, que és un element estètic important i que, des del punt de vista comercial, ajuda a dinamitzar un espai determinat perquè tingui més afluència de persones”

Jordi Orobitg

La Lloret Comerç Fest arriba, com hem dit, aquest divendres. La festa es complementarà amb un concert de Todos los gatos son pardos, a la Plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist