24.7 C
Lloret de Mar
Inauguració de la Lloret Cup, a les pistes d'atletisme.

La Lloret Cup comença els partits d’handbol, amb 110 equips

La majoria dels equips, que juguen a Lloret i en altres seus del territori, provenen de Catalunya i de l’Estat espanyol, a més d’Andorra, Noruega, Lituània i Sèrbia.

Inauguració de la Lloret Cup, a les pistes d'atletisme.

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el torneig internacional d’handbol, anomenat Lloret Cup, que es recupera després dels anys de pandèmia.

La competició, que compta amb categories masculines i femenines, s’allarga en format de lligueta fins a aquest dijous. Els partits es juguen en quatre etapes: aleví, infantil, cadet i juvenil. Hi participen 110 equips, que es tradueixen en 2.000 persones, entre jugadors i acompanyants.

handbol

Clàudia Peña, gerent del torneig, exposa la filosofia de la Lloret Cup, afirma que “ja no és un torneig comercial per jugar, ara és la família de la Lloret Cup, en què la majoria dels equips repeteixen i van sumant cada any”.

La majoria dels equips, que juguen a Lloret i en altres seus del territori, provenen de Catalunya i de l’Estat espanyol, a més d’Andorra, Noruega, Lituània i Sèrbia. Aquests dos últims països hi competeixen per primer cop.

spot_img

El + Vist