20.9 C
Lloret de Mar
Les escales de la Dona Marinera formen part del recorregut.

La Lloret Night Trail compta ja amb més de 600 inscrits

Programada pel 26 de juny, les inscripcions segueixen obertes per la cursa de muntanya, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia.

Les escales de la Dona Marinera formen part del recorregut.

Darreres Notícies

Més de 600 persones s’han apuntat a la Lloret Night Trail, quan queden poc més de dues setmanes per a la celebració de la prova. Programada pel 26 de juny, les inscripcions segueixen obertes per aquesta cursa de muntanya que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. 

La prova convida a fer esport pel municipi amb unes vistes privilegiades arreu del litoral lloretenc. La Night Trail, que arriba a la 5a edició, l’organitza l’empresa We Feel Events, amb el suport de l’Ajuntament. Un dels responsables, Tito Pueyo, ha assenyalat que noten les ganes de participar en proves com aquesta. 

Sortida de la Night Trail, d’una edició anterior.

La Lloret Night Trail compta amb dues distàncies: una de 7 quilòmetres, assequible per a tothom, i una més exigent de 16 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 300 metres. 

La intenció de l’organització és arribar als 800 corredors. El preu dels dorsals per participar en la distància de 7 quilòmetres és de 18 euros, mentre que els de la distància de 16 quilòmetres valen 23 euros. Les inscripcions es poden fer a través del web de la prova nighttraillloret.com

spot_img

El + Vist