22.5 C
Lloret de Mar
Lloret Night Trail

La Lloret Night Trail espera aplegar unes 800 persones aquest dissabte a la nit

La prova ofereix dues possibilitats: un recorregut de 7 quilòmetres apte per a tothom, i un altre de 14 amb un desnivell de 300 metres per a persones que s'hagin preparat bé.

Lloret Night Trail

Darreres Notícies

Aquet dissabte es disputa la tercera edició de la Lloret Night Trail. Una cursa nocturna que espera aplegar prop de 800 participants. El regidor d’Esports, Joan Bernat, reconeix que la prova exigeix un esforç organitzatiu i paciència per part dels veïns. Però considera que és molt rellevant poder organitzar una cursa com aquesta en plena temporada turística.

La Night Trail ofereix dues possibilitats: un recorregut de 7 quilòmetres apte per a tothom, i un altre de 14 amb un desnivell de 300 metres per a persones que s’hagin preparat bé.

Tal com ha explicat el regidor, els corredors han de portar un llum frontal per poder veure bé el camí, que passa per senders de muntanya, camins de ronda i sorra de la platja. Totes dues proves surten des de Sant Quirze i acaben a la platja principal de Lloret, tot i que el recorregut és diferent.

La prova comptarà amb esportistes destacats com l’especialista en Iron Man Rubén Aragón, l’esportista i youtuber Valentín Sanjuan, la triatleta Anna Carrión i l’ultrafondista Xavi Marina.

Els interessats en participar-hi, encara tenen temps d’apuntar-se. Ho poden fer per internet, a través del web de Wefeel Events, o bé de manera presencial a la plaça de l’Església, tant demà com dissabte mateix, de quatre a vuit de la tarda. El preu són 15 o 19 euros, depenent del recorregut que s’esculli.

spot_img

El + Vist