Home Cultura La lloretenca Carla Frigola, tercera artista més escoltada a TikTok el 2021

La lloretenca Carla Frigola, tercera artista més escoltada a TikTok el 2021

0
La lloretenca Carla Frigola, tercera artista més escoltada a TikTok el 2021
Carla Frigola

Carla Frigola va ser la tercera artista més vista a TikTok al llarg del 2021. Només la van superar Rosalía i Lola Índigo.

La jove lloretenca, de només 19 anys, fa temps que compta amb molts seguidors a les xarxes socials, però fa poc més d’un any va voler anar més enllà de ser influencer i va començar els seus passos en el món de la música. Des d’aleshores, les xifres no han parat d’augmentar fins a superar els 2,7 milions de seguidors a TikTok i més de 380.000 a Instagram.

No només canta, sinó que es compon les seves pròpies cançons, que no vol encasellar en cap gènere concret, sinó que intenta fer peces molt variades. Sobre el fet de ser la tercera artista més vista a TikTok l’any passat, reconeix que li fa molta il·lusió i que aquesta xarxa social l’ajuda a tenir més visibilitat.

“Estic molt contenta de compartir aquesta posició al costat de grans artistes com Rosalía i també estic súper contenta de TikTok, ja que és una plataforma que m’està ajudant moltíssim a donar visibilitat a les meves cançons”

Carla Frigola

Després d’un any i mig de dedicar-se a la música, creu que ha progressat molt i assegura que, amb constància i esforç, segueix aprenent dia a dia.

“Crec que el meu canvi al llarg d’aquest temps ha sigut brutal, he après moltíssim i, de fet, estic en un constant aprenentatge”

Carla Frigola

Tot i la seva joventut, Carla Frigola mostra molta seguretat amb el que fa i està convençuda que, si segueix treballant com fins ara, aconseguirà tot allò que es proposi.

“Actualment estic súper còmode dins de la indústria de la música, estic súper segura del que faig i sé que amb constància i treball arribaré molt lluny”

Carla Frigola

Coincidint amb el Blue Monday, fa uns dies, l’artista lloretenca va fer una llista de deu cançons per alegrar-se el dia, entre les quals n’hi havia dues de seves

La primera: Entro en el Partyque “és una cançó essencial, perquè et fa aixecar del sofà i posar-te a ballar 100% i el que vull transmetre és que has de passar de la gent i que no t’importi el que diguin de tu”. 

La segona, es titula Rude Way i “parla d’un desamor, però no d’una manera sentimental ni trista, sinó de deixar a un costat aquelles relacions amb persones tòxiques que no t’aporten res i seguir endavant”.

Quan mira al futur, la Carla té ganes de seguir creant cançons i també de pujar als escenaris.

“Seguir preparant cançons és el pla número 1, està 100% clar, i també em fa molta il·lusió començar a transportar la meva música a escenaris: en festivals, concerts, discoteques…”

Carla Frigola


A Carla Frigola se la pot seguir a les xarxes socials amb el nom de Carla Frigoo2.