6.4 C
Lloret de Mar

La lloretenca Elena Álvarez, nova vicepresidenta de Vendes i Màrqueting a Hard Rock Internacional

Elena Álvarez s'ho pren com un repte, tant personal com professional, ja que és el graó més alt on pot arribar en aquesta empresa.

Elena Álvarez
Elena Álvarez

Darreres Notícies

La lloretenca Elena Álvarez és la nova vicepresidenta de Vendes i Màrqueting a Hard Rock Internacional. La popular cadena de restaurants ha confiat en ella després dels seus 14 anys d’experiència a la companyia. D’aquesta manera, ara assumeix més responsabilitats i estarà al capdavant del departament en 43 cafès d’Amèrica del Nord i 24 d’Europa.

Elena Álvarez s’ho pren com un repte, tant personal com professional, ja que és el graó més alt on pot arribar en aquesta empresa. La lloretenca va començar la seva carrera a l’empresa el 2005 com a gerent de Vendes i Màrqueting al Hard Rock Cafè Barcelona. Tres anys després, va passar a ser Manager del departament regional, amb seu a Londres. Al llarg d’aquest temps, ha desenvolupat estratègies per a tots els cafès europeus, fent servir les relacions públiques i les propostes d’entreteniment com a eines per impulsar les vendes i incrementar el coneixement de marca.

Hard Rock Cafè és una cadena de restaurants fundada l’any 1971 per Isaac Tigrett i Peter Morton. Els seus establiments estan decorats amb objectes de culte del rock, com guitarres de grups de gran reconeixement, que es combinen amb música i cuina americana. L’empresa compta amb més de 80.000 articles personals de grans llegendes de la música, distribuïts entre els seus locals, repartits en més de 70 països d’arreu del món, amb més de 240 restaurants, més d’una vintena d’hotels i 12 casinos.

El president d’Operacions de la companyia, Stephen K. Judge, ha assegurat, en declaracions al portal digital “Reason Why”, que estan segurs que Elena Álvarez “continuarà fent créixer l’organització”. I és que les propostes d’entreteniment que ha proposat en aquests anys la lloretenca es valoren de manera molt positiva, perquè han impulsat les vendes de l’empresa.

spot_img

El + Vist