18.6 C
Lloret de Mar
Laura Gibert, en el concurs

La lloretenca Laura Gibert triomfa al concurs Idol Kids, de Telecinco

La lloretenca ha passat la primera fase del concurs amb la cançó 'Jealous', de Labrinth, que va dedicar a la seva mare, que va morir fa dos anys.

Laura Gibert, en el concurs

Darreres Notícies

Laura Gibert ha aconseguit passar la primera fase del concurs Idol Kids, de Telecinco. La lloretenca, de 14 anys, va fer emocionar tothom amb la interpretació de la cançó Jealous, de Labrinth.

Ella mateixa explica que l’experiència ha estat molt gratificant i assegura que se sentia tan còmoda que no va passar nervis.

Un moment de l’actuació (Idol Kids)

La participant va dedicar l’actuació a la seva mare, que va morir fa dos anys. Un detall que encara va convertir el moment en més emotiu. Una de les jutges, la popular cantant Isabel Pantoja, va acabar també molt emocionada per la interpretació de Laura Gibert, a qui va dedicar una valoració molt especial. Unes paraules que, evidentment, animen molt a la Laura a seguir endavant amb la seva carrera musical.

A més, passar pel programa Idol Kids li ha atorgat més experiència i li ha permès conèixer molta gent interessant.

El moment en què va passar de fase (Idol Kids)

Tot i les bones valoracions del jurat i malgrat que el públic va demanar el Ticket daurat -que porta directament a la final-, els jutges no ho van considerar així i la lloretenca haurà de superar una altra fase per assolir el seu objectiu: arribar a la final.

Ho aconsegueixi o no, la lloretenca vol tenir un futur en el món de la música i per això als seus 14 anys s’està formant en teatre, ball i cant, a banda de saber tocar la guitarra i el piano. A més, fa un temps ja va passar pel programa La Voz Kids. I aquí Lloret, el 2017 va versionar una cançó de Morat per crear un himne per a la seva escola, el Pompeu Fabra, on assegura que va començar tot.

spot_img

El + Vist