Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
Xènia Sirés amb l'Oxford

La lloretenca Xènia Sirés, campiona d’Espanya de doma clàssica amb ponis

La lloretenca, de 15 anys, ja havia aconseguit el subcampionat estatal en diverses ocasions i aquest agost, per fi, va assolir la fita de quedar primera.

Xènia Sirés amb l'Oxford

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Xènia Sirés, de 15 anys, és la nova campiona d’Espanya de doma clàssica amb ponis. La lloretenca va ser la millor de la categoria Ponis C amb un percentatge del 73,236%.

Xènia Sirés ja havia aconseguit bons resultats en les anteriors edicions del campionat d’Espanya, amb subcampionats en la mateixa categoria. I ara, per fi, ha assolit la fita de guanyar. El Campionat d’Espanya d’Equitació amb ponis d’aquest 2020 es va disputar a l’agost, a les instal•lacions de Cecyl, a Segòvia.

La Xènia competeix en dues categories amb dos cavalls diferents. En aquest cas, anava a sobre de l’Oxford, un poni veterà, de vint anys d’edat. En aquest sentit, la lloretenca matisa que els ponis són cavalls de mida petita, però no són poltres.

La lloretenca va pujar a un poni per primera vegada amb només tres anys, tot i que va començar a competir cap als set, en una disciplina que reconeix que és poc coneguda.

Tot i que els entrenaments es van haver d’aturar durant el confinament, ara Xènia Sirés entrena unes quatre hores a la setmana i té moltes altres competicions al calendari. La propera serà a finals d’octubre, quan es disputarà el Campionat de Catalunya de menors.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.