5.8 C
Lloret de Mar
La Mafia del Saxo

La Mafia del Saxo tancarà el cicle Fenals de Música aquest dijous

El concert es farà demà dijous, a les 22 hores, a la platja de Fenals. El cicle l'organitza Lloret Turisme amb el suport del Teatre.

La Mafia del Saxo

Darreres Notícies

Demà dijous al vespre es tanca el cicle Fenals de Música amb La Mafia del Saxo. El grup ha preparat un concert que comptarà amb diferents estils, com el blues, el swing, el soul o el boogie.

A banda d’algun tema propi, la banda interpretarà clàssics dels anys 50 i 60, de cantants mítics com Aretha Franklin o Elvis Presley. Ho ha explicat el saxofonista del grup, Eduardo Introcaso.

La Mafia del Saxo està formada per cinc músics: el saxofonista Eduardo Introcaso, el pianista Cristian Poyo, el percussionista Marc Gómez, el baixista Fede Salgado i el guitarrista Balta Bordoy. Per a l’actuació d’aquest dijous, La Mafia del Saxo comptarà amb un parell d’artistes convidats.

El concert de La Mafia del Saxo, a la platja de Fenals, es farà demà dijous, a partir de les deu de la nit. És l’última actuació del cicle Fenals de Música, una activitat organitzada per Lloret Turisme amb el suport del Teatre.

spot_img

El + Vist