13.7 C
Lloret de Mar
Sala infantil

‘La màgia de Nadal’ arriba aquest dissabte, en forma de sessió de contes, a la Biblioteca

L'activitat comença a les 11:30 hores, a la sala infantil.

Sala infantil

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Aquest dissabte arriba a la Biblioteca ‘La màgia del Nadal’, en una nova sessió del Racó dels Contes. Allà s’hi explicarà la història d’en Fumera, un patge reial que arriba molt abans que ho facin els Reis Mags, per veure “totes les coses bones que fan els nens de Lloret”.

És un personatge màgic que es transforma en fum, per la qual cosa en molts moments no se’l pot veure, segons avança la responsable de l’activitat, Bel Bellvehí.

A banda de conèixer en Fumera, els participants de l’activitat podran escoltar altres històries com la d’una estrella que busca una família en diferents constel·lacions. A més, també hi haurà un fullet i una fada. Tot estarà acompanyat per la música de l’Enric, que tocarà la guitarra i el flabiol per ambientar les diferents històries que s’explicaran al llarg de la sessió.

La sessió de contes ‘La màgia de Nagal’ s’ha previst aquest dissabte, a la sala infantil de la Biblioteca, a partir de les 11:30 hores. És una activitat adreçada a infants a partir de 3 anys.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.