15.4 C
Lloret de Mar

La marxa de les Platges del Xino-Xano serà circular, amb sortida i arribada a Lloret

Per motius logístics, l'entitat estrenarà nou recorregut a una de les caminades més emblemàtiques, que es farà el 25 de setembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Marxa de les Platges 2019 (Xino-Xano)
Marxa de les Platges 2019 (Xino-Xano)

Darreres Notícies

Novetat destacada a la marxa de les Platges del Xino-Xano d’aquest any: el recorregut serà circular amb sortida i arribada a la platja de Lloret. Això sí, atenció, perquè la sortida es farà des de la zona de Sa Caleta, mentre que l’arribada, on es farà un esmorzar popular, serà davant del Mirador dels Campions.

La caminada popular se celebrarà, com sempre, l’últim diumenge de setembre, és a dir, el dia 25. Un membre de la penya, Carles Carbonell, explica que s’ha optat per canviar el recorregut per logística, ja que era molt complicat fer els viatges tant en vaixell com en autocar, sobretot tenint en compte que cada cop hi ha més participants i s’havien de limitar les inscripcions. Aquest any, per tant, ja no hi haurà places limitades.

“Més que res és per logística: quan fèiem el recorregut tradicional havíem de traslladar 1.500 persones de Lloret a Canyelles i, després, de Santa Cristina a Lloret”

Carles Carbonell

La convocatòria és a les vuit del matí a Sa Caleta, des d’on s’anirà a buscar el camí de ronda per enllaçar amb el recorregut habitual de la caminada. Un cop passat Sa Boadella, no s’arribarà fins a Santa Cristina, tot i que s’anirà a un punt amb vistes impressionants de la platja. A l’arribar de nou a Lloret, a davant del Mirador dels Campions, es farà una sardinada popular.

La Marxa de les Platges del Xino-Xano és una de les activitats més destacades de l’entitat.

“Tot el camí de ronda per a gent que no són de Lloret o que no l’han fet mai és realment espectacular”

Carles Carbonell

Els dorsals valen 7 euros si es compren anticipadament i 10 euros, el mateix dia de la marxa.

spot_img

El + Vist