Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Vista àeria de la plaça, on es delimita la meitat oest que s'obrirà aquest mes de juny

La meitat oest de la renovada plaça Pere Torrent obrirà durant el mes de juny

A finals de juliol, es preveu finalitzar la segona i última fase de les obres.

Vista àeria de la plaça, on es delimita la meitat oest que s'obrirà aquest mes de juny

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

La primera fase de les obres de la plaça Pere Torrent acabarà aquest mes de juny, en dues o tres setmanes, quan es preveu obrir la meitat oest de la plaça així com una part de l’aparcament subterrani. Segons fonts municipals, el que s’obrirà, en superfície, serà el sector més proper a ‘la riera’ i, en principi, la segona planta subterrània. De cara a finals de juliol, es preveu finalitzar la segona fase -que serà menys sorollosa- i poder obrir la totalitat de l’espai així com del pàrquing.

Inici de les obres, el passat mes de novembre (Nova Ràdio Lloret).

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, assenyala que són unes obres “esperades” i destaca que l’espa incorporarà “tres illes verdes, zona infantil, uns panots vermells i llum led en diagonal”. Opina que quedarà “una plaça alegre, viva, oberta, on hi passin coses i a la gent li agradi passejar”.

El gruix de la reforma va començar a finals de l’any passat. La previsió era acabar l’adequació d’aquest cèntric espai de Lloret de Mar per Setmana Santa, però -entre altres motius- l’aturada per la pandèmia ha retardat el ritme dels treballs.

Ara ens trobem a la recta final de les obres, en què falta posar la vegetació, els bancs i instal·lar el parc infantil. Segons fonts municipals, els veïns podran comprovar com està quedant la plaça Pere Torrent –almenys la meitat més propera a ‘la riera’- com a molt tard aquesta festivitat de Sant Joan.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica