15.4 C
Blanes
Cartell de l'obra 'La noia de la foto i altres històries'.

‘La noia de la foto i altres històries’, amb l’Aula de Teatre d’Adults

Són monòlegs i diàlegs d'Anna Peña, que es representen aquest dissabte (20h) al Teatre de Lloret.

Cartell de l'obra 'La noia de la foto i altres històries'.

Darreres Notícies

L’Aula de Teatre d’Adults de Lloret de Mar puja a l’escenari aquest dissabte, per representar l’obra “La noia de la foto i altres històries”. Es tracta d’un recull de textos d’Anna Peña, en què es tractaran diversos temes.

La direcció va a càrrec de Joan Romà Ortiz, que explica que la funció està formada per diversos contes, narracions, “monòlegs i diàlegs” on es retraten situacions quotidianes, però sempre a través de “l’univers personal molt de l’Anna Peña“. Tot plegat, forma un Cabaret Literari que també inclou música de piano i de Joaquín Sabina.

Assaig de l'obra de teatre de l'Aula d'Adults.
Assaig de l’obra de teatre de l’Aula d’Adults.

Hi haurà vuit intèrprets: Alicia Herreros, Cristina Carbó, Maria Rodríguez, Montse Xirgu, Noe Martínez, Olesya Shemechko, Sandra Agustí i Sergio Fidemraizer.

Joan Romà Ortiz assenyala que les restriccions per la pandèmia han complicat el treball dels alumnes i per aquest motiu no s’ha pogut presentar l’espectacle abans. “Els alumnes mereixen poder mostrar l’obra al Teatre de Lloret”, assegura.

La funció serà aquest dissabte, al Teatre de Lloret, a les vuit del vespre. El preu de les entrades és de 7 euros.

Pel que fa al nou curs de l’Aula de Teatre per adults, les inscripcions s’obren aquest pròxim dilluns. Hi haurà temps d’apuntar-se fins al dia 12 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist