17.4 C
Lloret de Mar

La nova T-Dia permetrà fer viatges il·limitats amb bus urbà durant tot el dia

L'Ajuntament i Sagalés han presentat el nou bitllet i també la nova aplicació, que permetrà comprar la T-Dia i oferirà un gruix d'informació sobre el servei de transport urbà.

Fernández, Dulsat i Sagalés, a la presentació de la T-Dia
Fernández, Dulsat i Sagalés, a la presentació de la T-Dia

Darreres Notícies

L’empresa Sagalés, a petició de l’Ajuntament i del gremi d’hotelers, ha creat l’anomenada T-Dia. Es tracta d’una targeta que només es podrà comprar digitalment i, pel preu de cinc euros, permetrà desplaçar-se amb tots els busos urbans durant tot el dia.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde, Jaume Dulsat, considera que és una molt bona iniciativa, que pot ajudar a reduir el trànsit per dins del municipi.

“El que busquem és que la gent aparqui el cotxe, que hi hagi una mobilitat més sostenible, que no hi hagi desplaçaments no necessaris i que el transport col·lectiu sigui el més competitiu possible”

Jaume Dulsat

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, apunta que amb aquest tiquet els visitants podran desplaçar-se fins als principals llocs d’interès de Lloret.

“Està evidentment enfocada al visitant, que podrà visitar els llocs d’interès on el bus té aturada, com Santa Clotilde, Boadella, platja de Fenals, platja de Lloret i, a l’estiu, platja de Canyelles”

Cristian Fernández

Per adquirir la T-Dia, també s’ha creat una nova aplicació, que oferirà un gruix d’informació d’interès, com ara quines línies, parades i horaris hi ha o en quin punt es troba l’autobús que esperem en cada moment. Ho ha indicat Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés.

“Amb la nova app podem consultar les parades, els horaris, veure en quin lloc està l’autobús que esperem, a banda de comprar el bitllet T-Dia”

Ramon Sagalés

Per ara, l’únic bitllet que es podrà comprar amb l’aplicació serà la T-Dia, però la intenció és anar ampliant l’oferta. “Estem anant cap a la digitalització dels serveis d’autobús, pagar amb efectiu s’està veient ja com una cosa antiquada i, des de l’empresa, intentem fomentar l’ús de títols de format virtual”, ha comentat.

La T-Dia –que tindrà vigència per un dia natural, és a dir, no per a 24 hores– i la nova aplicació Lloret Bus s’han presentat aquest dimecres a la sala d’actes de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist