7 C
Lloret de Mar

La Panic Race de Lloret incorpora el prestigiós escenògraf Víctor Peralta i altres novetats

La 2a edició de la prova -no competitiva i adreçada a públic familiar- arriba el proper 31 d'octubre per la nit de Halloween.

Presentacio de la 2a edicio de la PANIC RACE.
Presentacio de la 2a edicio de la PANIC RACE.

Darreres Notícies

Es presenta la Panic Race, una cursa terroríficament divertida, adreçada al públic familiar, la qual es durà a terme el proper 31 d’octubre a Lloret de Mar, que serà la nit de Halloween. Amb un recorregut nou respecte a la 1a edició i amb el prestigiós escenògraf Víctor Peralta a l’equip artístic.

Un dels al·licients de la prova -que no és competitiva- és que els participants aniran trobant “personatges clàssics de terror” durant el camí, segons Cristina Catalán, directora de producció de la Panic Race.

Vídeo promocional de la 1a edició.

El recorregut, per dins del bosc de Can Buch, és diferent al de la primera edició, amb sortida i arribada a la Font de la Kaikuta. L’esportista Àngel Mullera, que és un dels organitzadors, explica que “hem donat algun gir, algun corriol en els quasi 2 km però són aptes per a tothom, esperem que sigui un èxit”.

L’organització de la Panic Race espera arribar a les 500 inscripcions “d’una cursa diferent, per fer en família i l’objectiu és passar una bona estona“, segons Anna García Castany, regidora d’Esports.

Una altra novetat serà un concurs de maquillatge, a més dels premis a les millors disfresses.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Puntet o en línia a la web Panic Race. La prova, que arriba a la 2a edició, està organitzada pel Club d’Atletisme Lloret-La Selva amb La Caravana de les Arts, a més del suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist