13.5 C
Lloret de Mar

La pastisseria Frigola celebra el seu centenari

Aquest dimecres s'ha fet una festa de commemoració dels 100 anys de vida d'un dels locals més emblemàtics de Lloret de Mar.

-

La pastisseria Frigola ha celebrat aquest dimecres els 100 anys de vida amb clients, veïns i familiars. És un dels establiments més antics de Lloret de Mar.  

Aquesta pastisseria i confiteria va obrir les portes l’any 1921 al centre de Lloret. Des de llavors l’han regentat tres generacions de la família Frigola, sempre al mateix local. El seu actual representant és Arseni Frigola. 

“Em fa molta il·lusió i segurament als meus pares i als meus avis també els hauria agradat molt poder celebrar aquesta data”

Arseni Frigola

La celebració ha comptat amb la benedicció del mossèn, la col·locació d’una placa a la façana.

Arseni Frigola col·locant la placa
Arseni Frigola col·locant la placa

A més, s’han donat carquinyolis per a tothom, com el dia de la inauguració.  

“A la inauguració van donar carquinyolis amb camamilla i jo he volgut repetir; i encara guardem la bota amb què van obrir fa cent anys”

Arseni Frigola

La pastisseria compta amb clients de sempre i persones que han estat al taulell, atenent els veïns, que formen part de la història de Can Frigola.  

Hi ha poques botigues obertes amb tanta tradició al darrere. I és que mantenir un negoci durant 100 anys no és fàcil. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, considera que “és tot un èxit, perquè Lloret és una ciutat molt dinàmica, que ha viscut unes grans transformacions al llarg del temps i que hi hagi establiments emblemàtics és un llegat molt preuat”.

“Els hem de mirar de preservar i posar totes les facilitats perquè puguin perviure perquè són una senya d’identitat del municipi”

Jordi Orobitg
El concert des del balcó
El concert des del balcó

La celebració del centenari de can Frigola ha acabat amb un concert des del balcó que hi ha a sobre de la pastisseria. 

- Publicitat -