25 C
Lloret de Mar
Sessió de body combat (Piscina de Lloret)

La Piscina de Lloret celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

Ha obert les portes a tothom que no ha estat mai abonat a l'equipament i, a més, durant tot el dia d'avui els nous usuaris no hauran de pagar matrícula i tindran un mes gratuït.

Sessió de body combat (Piscina de Lloret)

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret ha commemorat avui, 6 d’abril, el Dia Mundial de l’Activitat Física. Ho ha fet amb diferents sessions guiades obertes gratuïtament a les persones que mai no han estat abonades a l’equipament. A més, aquestes persones també han pogut conèixer les instal·lacions i usar les màquines de fitness o la piscina.

El director de la Piscina, Ricard Salinas, assenyala que és important commemorar aquesta efemèride per contribuir a fomentar la pràctica de l’esport.

“Amb jornades com la d’avui volem intentar donar una empenta les persones que tenen una vida més sedentària perquè s’animin a moure’s per al seu benestar físic i mental”

Ricard Salinas

I, a banda de la jornada de portes obertes, avui també s’ofereix la possibilitat de gaudir de dos mesos, pagant-ne només un; és a dir, les persones que s’inscriguin avui pagaran directament el mes de maig i podran gaudir de l’abril a cost zero i, a més, no hauran de pagar la matrícula.

Pel que fa a les restriccions per la pandèmia, Ricard Salinas ha explicat que ja en queden molt poques, com l’obligació de dur la mascareta en espais interiors.

Això sí, hi ha una mesura que han decidit deixar-la fixa perquè els està funcionant molt bé: reservar plaça prèviament, tant a la sessió dirigida com a la sala de fitness o a la piscina.

“Des de casa pots veure a qualsevol hora del dia quina ocupació té la sala de fitness i, si trobes que està molt plena, canviar l’hora; o bé assegurar-te que tindràs plaça”

Ricard Salinas

Seguint la tònica general, arran de la pandèmia i les conseqüents restriccions, va haver-hi una davallada d’usuaris que els últims mesos s’ha recuperat una mica.

spot_img

El + Vist