Divendres, 26 febrer 2021
11.2 C
Lloret de Mar
Una de les concentracions organitzades per CCOO davant de l'hotel Monterey de Lloret de Mar, l'11 de desembre de 2020.

La plantilla de l’hotel Monterrey de Lloret ratifica l’acord entre el sindicat i empresa per l’ERO

CCOO assegura que suposa un increment important en les indemnitzacions previstes per als treballadors.

Una de les concentracions organitzades per CCOO davant de l'hotel Monterey de Lloret de Mar, l'11 de desembre de 2020.

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

La plantilla de l’hotel Monterrey de Lloret de Mar ha ratificat de manera àmplia l’acord assolit entre la representació dels treballadors de CCOO i la direcció de l’empresa, per l’ERO que afecta tot el personal. La plantilla la formen unes 80 persones.

Segons el sindicat, l’acord suposa un increment important de les indemnitzacions previstes i una quantitat superior a la que correspondria a les persones amb menys d’un any d’antiguitat a l’empresa. A més, es constituirà una comissió de seguiment de recol·locació, un cop l’hotel reprengui l’activitat prevista per a l’any 2022. El compromís és incorporar un 25% de la plantilla.

La manifestació del passat 11 de desembre a Lloret.

Antonio Ferro, de CCOO de Girona, assenyala que, pel que fa a les indemnitzacions, s’ha assolit “un avenç substancial” i destaca “la preferència de recol·locació” per al personal. Les indemnitzacions pactades són de 32 dies per any treballat, amb un topall de 18 mesos.

L’acord també fixa que la propietat de l’hotel Monterrey posarà en coneixement de CCOO, amb sis mesos d’antelació, el perfil formatiu que han de reunir les persones que vulguin incorporar-se de nou a l’empresa. Quinze dies abans començarà el procés de selecció, que comptarà amb la participació del sindicat.

Després d’aquest cas, des de CCOO continuen reclamant la derogació d’aspectes de la Reforma Laboral que possibiliten les tramitacions dels ERO, que comporten acomiadaments col·lectius.

Recordem que l’acomiadament d’aquesta plantilla, i la de l’hotel Roger de Flor (tot i que en aquest cas no s’ha negociat res amb els sindicats) ha generat fins a dues protestes a Lloret de Mar al llarg d’aquest mes de desembre.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.