10.7 C
Lloret de Mar

La platja de Santa Cristina acull, diumenge, la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut

Hi participaran 19 entitats d'arreu de Catalunya, amb un total de 52 embarcacions.

Una regata a la platja de Santa Cristina (Rem Santa Cristina)
Una regata a la platja de Santa Cristina (Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut, que celebra enguany la seva 19a edició. Lloret de Mar serà la seu de la primera jornada, a la platja de Santa Cristina, a partir de les nou del matí.

servicios profesionales jimenez

La cita l’organitza el Club Rem Santa Cristina, que participarà en la competició amb quatre tripulacions: infantil, juvenil, veterà masculí i veterà femení. També hi haurà el Club Rem Hotelers, amb els dos sèniors, i el Club Rem Pescadors, que presentarà un equip infantil i un equip cadet.

En total, la competició reunirà fins a 19 entitats, amb un total de 52 embarcacions. La presidenta del Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou, celebra que es pugui tornar a organitzar la lliga amb normalitat i amb una participació elevada.

“Contents perquè comença a ser una regata d’abans, diguéssim, amb molts de participants”

Anna Rosa Bou
regata santa cristina 1
regata santa cristina 1

Això sí, més de la meitat de les tripulacions, 30 en concret, seran de l’etapa de veterans. I és que costa atrapar les categories de base.

“Ens està costant a tots els clubs mantenir tots els grups sencers per poder fer equips de base”

Anna Rosa Bou

La regata d’aquest diumenge obrirà la Lliga Catalana de Llaguts, que comptarà amb quatre cites. L’última, a Lloret el 17 de juliol. En aquesta ocasió, l’organitzarà el Club Rem Pescadors a Sa Caleta.

spot_img

El + Vist