19.2 C
Lloret de Mar
Els nous vehicles de la Policia Local

La Policia Local de Lloret compta amb dos turismes i quatre motocicletes noves

L'adquisició ha estat gràcies a un acord que l’Ajuntament de Lloret té amb l’Associació Catalana de Municipis.

Els nous vehicles de la Policia Local

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret de Mar ha renovat el seu parc de vehicles amb dos turismes i quatre motocicletes elèctriques noves. Es tracta de vehicles que s’ajusten més a les necessitats de les actuacions policials que es duen a terme a la via pública.

En el cas dels cotxes, per exemple, les portes davanteres són blindades. A més es manté l’aposta per l’energia elèctrica per motius sostenibles. Han estat adquirits en la modalitat de lloguer amb dret a compra. A través d’un acord que l’Ajuntament de Lloret té amb l’Associació Catalana de Municipis. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, considera que són uns vehicles “molt necessaris” per la Policia i que cal renovar-los periòdicament, perquè “el seu desgast és molt més gran que un utilitària d’altra àrees de l’Ajuntament”.

Aquest acord té adherits a 165 ens locals que han adquirit algun dels vehicles de què disposa l’Associació Catalana de Municipis, ja siguin elèctrics, híbrids i de benzina per a serveis generals i ús policial, motocicletes policials i de serveis generals, i bicicletes elèctriques.

A més, aquest acord compta amb la possibilitat d’instal·lar punts de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics i transformació de vehicles de serveis generals. Jordi Sais destaca que no tots poden ser elèctrics, ja que “els més pesats no estan adaptats” i han de seguir funcionant, de moment, amb benzina.

Amb aquestes darreres incorporacions la Policia Local disposa de cinc vehicles patrulla de la mateixa marca i model. Segons fonts municipals, cada any, el pressupost destina una partida a renovar alguns d’aquests vehicles.

spot_img

El + Vist