13.6 C
Lloret de Mar
Imatge d'arxiu d'una furgoneta de la Policia Local

La Policia Local desallotja una festa de 200 persones a la platja i expedienta els organitzadors

La matinada de dimarts, aprofitant que les discoteques i locals d’oci nocturn estan tancats, l’empresa hauria incitat un grup de joves a aplegar-se a la platja un cop tancats tots els bars.

Imatge d'arxiu d'una furgoneta de la Policia Local

Darreres Notícies

Expedientada una empresa per organitzar una festa amb 200 persones a la platja de Lloret. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, ha confirmat que els fets es van produir aquest dimarts i assegura que s’han pogut identificar els responsables, que s’enfronten a sancions de més de 10.000 euros per infraccions greus per realitzar activitats extraordinàries en espais públics sense autorització i agreujada per la situació de la covid-19, així com per incompliments de la Llei d’Espectacles, que prohibeix fer festes a la platja.

Aprofitant que les discoteques i locals d’oci nocturn estan tancats, l’empresa hauria incitat un grup de joves a aplegar-se a la platja un cop tancats tots els bars.
Cap a les dues de la matinada es va començar a acumular molta gent a la platja i els veïns de la zona van alertar a la Policia Local, que segons el regidor va actuar amb molta celeritat i, amb el suport d’una unitat dels antiavalots de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra, van desallotjar la platja.

Segons apunta avui el Diari de Girona, en el moment que els agents van estar sobre el terreny es van trobar que els organitzadors estaven venent tiquets d’activitats d’oci organitzades per als propers dies i haurien recaptat uns 9.000 euros. La Policia Local els ha obert un expedient per fer una activitat comercial no permesa i per incomplir les mesures de la Covid-19.

El diari afegeix que l’empresa sancionada es dedica a organitzar festes per a públic estranger, especialment jove, en localitats com Lloret, Salou, Blanes o Barcelona. Ofereixen festes en diverses discoteques, àtics o terrasses d’hotels o vaixells, entre d’altres.

spot_img

El + Vist