14.9 C
Blanes
Defensa personal (Getty Images)

La Policia Local ofereix un curs de defensa personal per a dones, amb motiu del 25-N

És una de les moltes activitats que s'organitzen durant la setmana que ve per commemorar el Dia internacional contra la violència masclista.

Defensa personal (Getty Images)

Darreres Notícies

Lloret de Mar prepara una setmana farcida d’activitats per commemorar el 25-N, que és el Dia internacional contra la violència masclista. Entre altres coses, es farà un taller de defensa personal per a dones, es presentarà la campanya Lloret contra la violència masclista i es farà una tertúlia per parlar d’aquesta xacra social, encara tan present en la societat actual.

La jornada principal serà el mateix 25 de novembre, en què l’alcalde farà la lectura del manifest contra la violència masclista i es farà una performance de la mà de La Caravana de les arts. A més a més, s’entregaran els premis del concurs d’eslògans per commemorar la diada.

En aquest sentit, aquest any la frase escollida és Decideix per tu, de Marçal López Dutren. La regidora i la tècnica d’Igualtat, Míriam Rodríguez i Mercè Serrano, expliquen que la frase va ser escollida per un jurat format per a l’ocasió, presidit per l’Aurora.

“La vam triar entre totes perquè ens va semblar una frase que era molt potent i va ser la clara guanyadora”

Míriam Rodríguez

“És una frase encoratjadora”

Mercè Serrano

Així, doncs, les pancartes i programa del 25N d’aquest any lluiran aquest lema. La frase finalista ha estat No t’hi deixis la pell, de Juan Castillo Fernández.

La regidora remarca que el curs de defensa personal per a dones comptarà amb la col·laboració de la Policia Local.

“Fem un taller de defensa personal on col·labora la Policia Local de Lloret de Mar, la idea se’ls va ocórrer a ells i creiem que és molt important que les dones puguin tenir aquesta petita formació i més si ve de professionals com la policia”

Míriam Rodríguez

El taller es farà divendres 24 de novembre a la tarda, de sis a vuit. Les inscripcions, que ja estan obertes, van a bon ritme. Les dones interessades, poden apuntar-se al correu electrònic [email protected] o bé al telèfon 972 34 71 72.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist