Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Un dels controls policials d'aquest cap de setmana

La Policia Local posa 208 denúncies per incompliment de tota la normativa anti- COVID

72 han estat infraccions per no respectar el confinament perimetral i 121 per altres infraccions relacionades amb la normativa de COVID.

Un dels controls policials d'aquest cap de setmana

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

Amb motiu de l’entrada en vigor del confinament perimetral durant els caps de setmana dictat pel Govern de Catalunya, la Policia Local de Lloret de Mar va activar un dispositiu especial arreu del municipi. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, exposa que els controls “es van instal·lar als diferents accessos a la població, durant diferents hores del dia” durant el cap de setmana de Tots Sants, el primer de confinament entre municipis.

Segons fonts municipals, s’han posat un total de 208 denúncies, de les quals 72 han estat infraccions per no respectar el confinament perimetral, 121 per infraccions relacionades amb la normativa de COVID com no portar mascareta, no respectar les distàncies de seguretat o no respectar la normativa dels grups màxims de 6 persones, i 15 denúncies més per infraccions vinculades a altres ordenances o normes.

El no compliment de les mesures per la COVID-19 pot comportar sancions que van dels 3.000 euros (lleus), fins als 60.000 euros (greus) o 600.000 euros (molt greus), depenent de la gravetat dels fets.

Un dels fets més rellevants del cap de setmana de Tots Sants ha estat per una festa “il·legal” amb 30 persones realitzada la nit de dissabte a diumenge, la qual va ser desallotjada i denunciada per la policia. El Diari de Girona publica avui que la celebració es va dur a terme en un Habitatge d’Ús Turístic (HUT) de luxe, situat en una urbanització, i que els organitzadors -cap d’ell resident a Lloret- van fer pagar 50 euros d’entrada als assistents. Els tres organitzadors han estat identificats i s’ha obert una investigació al respecte, en què es comprova si el titular del HUT té alguna responsabilitat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".