9.4 C
Lloret de Mar

La Policia Local posa 208 denúncies per incompliment de tota la normativa anti- COVID

72 han estat infraccions per no respectar el confinament perimetral i 121 per altres infraccions relacionades amb la normativa de COVID.

Un dels controls policials d'aquest cap de setmana
Un dels controls policials d'aquest cap de setmana

Darreres Notícies

Amb motiu de l’entrada en vigor del confinament perimetral durant els caps de setmana dictat pel Govern de Catalunya, la Policia Local de Lloret de Mar va activar un dispositiu especial arreu del municipi. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, exposa que els controls “es van instal·lar als diferents accessos a la població, durant diferents hores del dia” durant el cap de setmana de Tots Sants, el primer de confinament entre municipis.

Segons fonts municipals, s’han posat un total de 208 denúncies, de les quals 72 han estat infraccions per no respectar el confinament perimetral, 121 per infraccions relacionades amb la normativa de COVID com no portar mascareta, no respectar les distàncies de seguretat o no respectar la normativa dels grups màxims de 6 persones, i 15 denúncies més per infraccions vinculades a altres ordenances o normes.

El no compliment de les mesures per la COVID-19 pot comportar sancions que van dels 3.000 euros (lleus), fins als 60.000 euros (greus) o 600.000 euros (molt greus), depenent de la gravetat dels fets.

Un dels fets més rellevants del cap de setmana de Tots Sants ha estat per una festa “il·legal” amb 30 persones realitzada la nit de dissabte a diumenge, la qual va ser desallotjada i denunciada per la policia. El Diari de Girona publica avui que la celebració es va dur a terme en un Habitatge d’Ús Turístic (HUT) de luxe, situat en una urbanització, i que els organitzadors -cap d’ell resident a Lloret- van fer pagar 50 euros d’entrada als assistents. Els tres organitzadors han estat identificats i s’ha obert una investigació al respecte, en què es comprova si el titular del HUT té alguna responsabilitat.

spot_img

El + Vist