11.9 C
Lloret de Mar
El bus per donar sang

La regata dels Serveis de Seguretat, Emergències i Salvaments aconsegueix 30 donacions de sang

La regata solidària es va disputar aquest diumenge amb Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Protecció Civil, i la col·laboració de diferents clubs.

El bus per donar sang

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

30 donacions, 2 oferiments i 7 donants nous en la 1a Regata del Llaguts dels Serveis de Seguretat, Emergències i Salvaments.

Alguns dels participants a la regata (Club Rem Pescadors)

La competició ha tingut lloc aquest diumenge, a Lloret de Mar. L’ha organitzat l’Ajuntament, que ha col·laborat per al Banc de Sang i Teixits. Meritxell Casacuberta, una de les representants del banc a Girona, valora molt positivament les donacions recollides.

Tot i que no era una regata de llaguts competitiva, sinó solidària, el primer equip ha estat el dels Bombers. També hi han participat Mossos d’Esquadra, Policia Local i Protecció Civil i ha comptat amb la col·laboració de diferents clubs de rem lloretencs. 

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.