Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Gran Fondo Lloret Costa Brava

La regidoria d’Esports vol seguir la línia de potenciar els esdeveniments outdoor

La intenció és seguir potenciant els esdeveniments relacionats amb el ciclisme, el running i la natació. A més, també aposta per seguir creixent en l'esport de base.

Gran Fondo Lloret Costa Brava

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Potenciar els esdeveniments outdoor com el ciclisme, el running i la natació i seguir creixent en l’esport de base. Aquestes són les línies principals amb les que treballa l’àrea d’Esports per al darrer any de l’actual mandat.

En especial, les pràctiques esportives a l’aire lliure compten cada vegada amb més seguidors i des del consistori consideren que cal seguir apostant per aquest segment. A més, es valora de manera molt positiva l’augment de fitxes esportives a les diferents entitats, fet que es relaciona amb una major participació dels infants de la vila. N’ha parlat el regidor d’Esports, Joan Bernat, que afronta el seu últim any de l’actual mandat.

Des de l’any passat, la vila aposta fort pel cicloturisme, amb diferents accions promocionals i esdeveniments que s’han dut a terme, com, per exemple, el Lloret Cycling Weekend, amb el Gran Fondo Lloret Costa Brava. Bernat considera que la destinació compta amb un entorn natural idoni per a la pràctica del ciclisme. A més, destaca l’oferta d’allotjament que tenen els visitants.

Ara, Lloret encara la temporada d’estiu. Es tracta d’una època de l’any en què l’activitat esportiva baixa. Tot i això, hi haurà esdeveniments destacats en el calendari com, per exemple, la temporada de rem, la travessia de natació o la Night Trail.

Després, entre l’agost i el setembre, la majoria d’equips de competició tornaran als entrenaments. Una de les dificultats de cada inici de temporada és poder repartir els horaris que demanen les diferents entitats. Joan Bernat reconeix que, a causa de la gran oferta que hi ha a la vila, és complicat trobar tots els espais necessaris. Per fer-ho, es mantenen reunions per poder definir el calendari.

El regidor també valora els resultats esportius d’aquesta temporada i ho fa de manera positiva com, per exemple, els ascensos en voleibol o les permanències en futbol i hoquei. D’altra banda, lamenta el descens del Club Unió Futbol Sala Lloret, però encoratja l’entitat a seguir treballant per recuperar la categoria perduda.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica