17.9 C
Lloret de Mar

La Sansi organitza diumenge, 11-S, la cursa més multitudinària de la Diada, a Bellaterra

La Sansi de Bellaterra és una cursa popular en un entorn idíl·lic, amb un recorregut molt atractiu a l’anomenada “via verda”.

La sortida d'una altra edició de La Sansi Bellaterra (La Sansi)
La sortida d'una altra edició de La Sansi Bellaterra (La Sansi)

Darreres Notícies

El Club Atletisme La Sansi organitza per l’Onze de setembre la desena edició de La Sansi de Bellaterra. La cursa, de 5 i 10 quilòmetres, farà que els amants del running i l’atletisme puguin celebrar la Diada fent esport.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’una cursa que, en les últimes edicions, ha estat la més nombrosa en participants de les que se celebren l’Onze de setembre, amb més de mil inscrits. El president de La Sansi, el lloretenc José Luis Blanco, assegura que és un esdeveniment que sempre agrada molt als corredors.

“Bellaterra és una població d’uns 2.000 habitants, però sempre aconseguim entre 600 i 1.000 inscripcions, ja portem 10 edicions i a la gent li agrada molt”

José Luís Blanco

La Sansi de Bellaterra és una cursa popular en un entorn idíl·lic, amb un recorregut molt atractiu a l’anomenada “via verda”. De nou, la prova serà puntuable per a la lliga Championchip.

la sansi bellaterra 1
José Luís Blanco, a l’edició de La Sansi Bellaterra de l’any passat

A banda d’aquesta cita, el mes de setembre compta amb dues curses més organitzades per La Sansi. Per vuitena vegada, s’encarregarà de la direcció de la Cursa de la Mercè, de 10 quilòmetres, el 18 de setembre. Després, pel dia 25, l’entitat organitzarà, per primera vegada, la Cursa de la Llagosta, de 5 i 10 quilòmetres.

“El 18 de setembre tindrem la Cursa de la Mercè, a Barcelona, i el 25 de setembre organitzarem, per primera vegada, la Cursa de La Llagosta”

La desena Sansi de Bellaterra se celebrarà el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a partir de dos quarts de deu del matí.

spot_img

El + Vist