24.8 C
Lloret de Mar
Control fet a les pistes el passat mes de març.

La Sansi organitza el seu primer ‘meeting’ d’atletisme a Lloret

L’esdeveniment està programat pel pròxim 3 de juliol, a les Pistes d’Atletisme, i comptarà amb diferents proves, entre les què destaca els 5.000 metres llisos.

Control fet a les pistes el passat mes de març.

Darreres Notícies

La Sansi organitza el seu primer Meeting d’atletisme a Lloret de Mar. L’esdeveniment està programat pel pròxim 3 de juliol, a les Pistes d’Atletisme, i comptarà amb diferents proves, entre les què destaca els 5.000 metres llisos.

El president de La Sansi, l’atleta lloretenc José Luis Blanco, assenyala que el Meeting serà “molt semblant a la jornada de control” que van organitzar el passat mes de març a la vila i que va comptar amb 600 participants. Destaca que és una bona manera de mantenir l’activitat esportiva a Lloret i “d’allargar la temporada” dels corredors.

Control fet a les pistes el passat mes de març.
Control fet a les pistes el passat mes de març.

El primer Meeting d’atletisme, organitzat per La Sansi, compta amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme i de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. La jornada, que comptarà amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19, començarà a dos quarts de sis de la tarda i acabarà, aproximadament, a un quart d’onze de la nit.

Els interessats en participar tenen temps d’inscriure’s fins el 30 de juny. El cost és de 6 euros si es realitza una prova, i de 9 euros si se’n volen realitzar dues. Per a més informació, cal contactar amb La Sansi, a través del seu correu electrònic: [email protected].

spot_img

El + Vist