23.1 C
Lloret de Mar
Una pizzeria oberta aquests dies a Lloret de Mar.

La sector de la restauració diu que són insuficients les dues hores més d’obertura

Des de Lloret, Nino Gómez, president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries, qualifica les noves mesures “de bombolla d’aire” però diu són "insuficients".

Una pizzeria oberta aquests dies a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Des d’aquesta setmana, la restauració guanya dues hores més d’obertura. És una de les noves mesures aprovades la setmana passada pel PROCICAT i que tindrà vigència, com a mínim, al llarg de dues setmanes.

En concret, des d’ahir els establiments poden obrir una hora més per esmorzar i una hora més per dinar. Per tant, es mantenen les franges horàries en bars i restaurants, però ara poden obrir al matí de dos quarts de vuit a dos quarts d’onze, i a la tarda de dos quarts de dues a dos quarts de cinc. Fora d’aquests horaris, poden continuar oferint àpats per emportar, fins a les 10 de la nit, o a domicili, fins a les 11 de la nit.

Un establiment de restauració a Lloret.

Arreu de Catalunya, el sector de la restauració considera que aquests canvis no serviran pràcticament de res i reclamen més hores d’obertura com fan en altres comunitats. A més, demanen més ajudes perquè consideren que el sector “està molt tocat” i temen que la situació encara empitjori.  

Des de Lloret, Nino Gómez, president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries, qualifica les noves mesures “de bombolla d’aire” però diu són “insuficients”. Afegeix que “no ens podem relaxar, perquè les restriccions poden tornar a augmentar”.

“Demanem a l’administració més control a les empreses”

Nino Gómez

Nino Gómez posa de relleu la responsabilitat que té el sector i assegura que la majoria d’establiments de la vila compleixen amb les mesures vigents.

La resta de restriccions per al sector de la restauració queden com estaven fins ara: les terrasses poden obrir en l’horari permès i l’aforament a l’interior dels locals es limita al 30%. A més, els clients han de portar mascareta tota l’estona, i només se la poden treure per menjar o beure.

spot_img

El + Vist