23.6 C
Lloret de Mar
Alumnes de l'institut Coll i Rodés

La segona Cursa Solidària de l’institut Coll i Rodés recaptarà diners per a l’associació Pas a Pas

L'organitzen per al diumenge 7 d'abril els alumnes de 3r d'ESO dins de l'assignatura de Serveis Comunitaris.

Alumnes de l'institut Coll i Rodés

Darreres Notícies

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Coll i Rodés organitzen la segona edició de la Cursa Solidària, el proper 7 d’abril. En aquesta ocasió, la prova popular recaptarà diners en favor de l’Associació Pas a Pas de Lloret, que treballa per donar suport a famílies afectades per l’autisme. Es tracta d’un projecte que s’emmarca dins de l’assignatura de Serveis Comunitaris.

- Publicitat -

Cartell de la Cursa Solidària

Ens ho han vingut a explicar a la ràdio quatre alumnes del centre, Núria Pena, Laia Ribera, Neus Trull i Aisha Zafri. Els estudiants del centre ho han organitzat repartint tasques i, a banda de la prova, també han preparat altres activitats i tallers pels més petits.

Hi haurà curses per a totes les edats, amb diferents distàncies. La primera serà a les deu del matí, amb sortida des de l’avinguda Josep Pla i Casadevall.

A més, hi haurà premis per als guanyadors com una caixa d’experiències Smartbox o un menú per a dues persones al Restaurant Pedagògic del Coll i Rodés.

El preu dels dorsals és de 3 euros si es compren de manera anticipada. Es poden demanar al Puntet de l’avinguda de Vidreres o al de Fenals, al mateix institut o a través de l’associació Pas a Pas. Si la inscripció es fa el mateix dia de la cursa, el preu és de 5 euros.

spot_img

El + Vist